Lo Scricciolo beschikt over diverse type appartementen.

Op de meeste hiervan kunnen nog 1 of 2 babybedjes bijgeplaatst worden, u kunt deze bij ons huren als u deze optie tijdens het maken van uw reservering aanklikt. De babybedjes zijn niet meegeteld bij het aantal maximum personen.

Alle appartementen beschikken over plafond ventilatoren in de slaapkamers, bed- en linnengoed worden éénmalig bij aankomst gratis beschikbaar gesteld.  U moet wel zelf handdoeken voor het gebruik bij het zwembad meenemen. Bij een bezoek aan de middellandse zee (strand) stellen wij gratis parasols beschikbaar, U kunt gebruik van de wasmachine tegen een vergoeding van €  4,00 per wasbeurt, wasmiddel en wasverzachter zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. 


Vaste aankomst en vertrek op zaterdag.  (Niet van toepassing in 2020, aankomst en vertrek zijn ivm Corona op alle dagen mogelijk en minimaal verblijf is 3 nachten).

In de periode vanaf 18-7 tot 22-8 is de vaste aankomst en vertrekdag alleen op zaterdag. In de periode hiervoor en daarna is aankomst en vertrek op elke dag in de week mogelijk. Uitzondering is het appartement A, dit appartement kan ook gereserveerd worden op andere dagen in de periode vanaf 18-7 t/m 15-8 met een minimaal verblijf van 5 dagen.


Goedkoop auto huren:

Indien U via onderstaand link (klik op de afbeelding) een huurauto reserveert ontvangt U automatisch 15 % korting bij het reserveren van uw auto, deze korting word rechtstreeks aan U aangeboden door Holiday cars,

Goedkoop auto huren


Toets hieronder bij Zoek en Boek het aantal personen in en de aankomst- en vertrekdag om een overzicht te krijgen  van alle geschikte en beschikbare appartementen in die periode. 

Actuele kortingspercentages zijn alleen van toepassing op de huurprijs en niet op de bijkomende kosten.

Selecteer het appartement van uw keuze, vul het aantal personen in en de aankomst en vertrekdatum, klik vervolgens op "bereken mijn prijs" en u krijgt een overzicht van de totale kosten.

Vervolgens kunt u eventueel online een reservering aanmaken, wij bieden diverse mogelijkheden om uw aanbetaling en restbetaling te voldoen, via Ideal, Pay Pal of Sepa betaling (Internationale bankoverschrijving)