Alle appartementen zijn voorzien van:

  • Woonkamer met open keuken en eettafel.
  • 1, 2 of 3 slaapkamers.
  • Koelkast met vriesvak.
  • Magnetron.
  • Koffiezet apparaat.
  • Waterkoker.
  • Brood rooster
  • Tosti apparaat
  • Pannenset, bestek, borden, glazen en kopjes.
  • Bedlinnen en badlinnen (m.u.v. badhanddoeken voor zwembad en strandgebruik), deze worden bij aankomst éénmalig verstrekt, er is een wasmachine beschikbaar die u kunt gebruiken tegen een vergoeding van  € 4,00 wasmiddel en wasverzachter zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.  


Presentatie Appartement A

Dit appartement bevindt zich op de begane grond, het beschikt over 1 badkamer, 1 slaapkamer met 2 éénpersoons bedden en 2 éénpersoons bedden  in de woonkamer.

prev next

BESCHIKBAARHEID Appartement A:


Presentatie Appartement B

Dit appartement heeft 2 verdiepingen, het beschikt over 1 badkamer en 1 slaapkamer met stapelbed voor 3 personen op de 1e verdieping  en 1 slaapkamer op de begane grond met 2 éénpersoons bedden.

Tevens is er een woonkamer met open keuken op de begane grond. Vanaf de slaapkamer op de 1e verdieping is er toegang tot een klein privé balkon.

prev next
play

BESCHIKBAARHEID Appartement B:


Presentatie Appartement C

Dit appartement bevindt zich op de begane grond, het beschikt over 1 badkamer, 1 slaapkamer met bed voor 2 personen en 2 éénpersoons bedden in de woonkamer. Dit appartement is tevens geschikt voor bewoning door minder validen.

prev next

BESCHIKBAARHEID Appartement C:


Presentatie Appartement D en F (deze appartementen zijn identiek, appartement D bevind zich op de 1e verdieping en appartement F bevindt zich op de 2e verdieping).

De appartementen beschikken over 1 badkamer, 1 slaapkamer met 2 éénpersoons bedden en 2 éénpersoons bedden  in de woonkamer.

prev next

BESCHIKBAARHEID appartement D:


BESCHIKBAARHEID appartement F: 


Presentatie Appartement E

Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping, het beschikt over 1 badkamer,  2 slaapkamers met elk 2 éénpersoons bedden en een comfortabele bedbank voor 2 personen in de woonkamer.

prev next
play

BESCHIKBAARHEID Appartement E:


Presentatie Penthouse G 

Dit appartement bevindt zich op de 2e verdieping, het beschikt over 2 badkamers en 3 slaapkamers met elk 2 éénpersoons bedden.

prev next

BESCHIKBAARHEID Penthouse G:


Complete accommodatie.
U huurt alle appartementen inclusief alle faciliteiten voor exclusief gebruik van uw eigen gezelschap. 

De foto's van de appartementen vind u hierboven.

prev next

BESCHIKBAARHEID Complete accommodatie: