Alle appartementen zijn voorzien van:

  • Woonkamer met open keuken en eettafel.
  • 1, 2 of 3 slaapkamers.
  • Koelkast met vriesvak.
  • Magnetron.
  • Koffiezet apparaat.
  • Waterkoker.
  • Brood rooster
  • Tosti apparaat
  • Pannenset, bestek, borden, glazen en kopjes.
  • Bedlinnen en badlinnen (m.u.v. badhanddoeken voor zwembad en strandgebruik), deze worden bij aankomst éénmalig verstrekt, er is een wasmachine beschikbaar die u kunt gebruiken tegen een vergoeding van  € 4,00 wasmiddel en wasverzachter zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.  

Aanpassing:  Voor het begin van het seizoen 2023 worden alle 2 persoonsbedden en de bedbanken vervangen door 1 persoons bedden, nieuwe afbeeldingen volgen later.Presentatie Appartement A

Dit appartement bevindt zich op de begane grond, het beschikt over 1 badkamer, 1 slaapkamer met bed voor 2 personen en 2 eenpersoons bedden  in de woonkamer.

prev next

Presentatie Appartement B

Dit appartement heeft 2 verdiepingen, het beschikt over 1 badkamer en 1 slaapkamer met stapelbed voor 3 personen op de 1e verdieping en een slaapkamer met bed voor 2 personen en een woonkamer met open keuken op de begane grond. Vanaf de slaapkamer op de 1e verdieping is er toegang tot een klein privé balkon.

prev next
play

Presentatie Appartement C

Dit appartement bevindt zich op de begane grond, het beschikt over 1 badkamer, 1 slaapkamer met bed voor 2 personen en 2 éénpersoons bedden in de woonkamer. Dit appartement is tevens geschikt voor bewoning door minder validen.

prev next

Presentatie Appartement D en F (deze appartementen zijn identiek, appartement D bevind zich op de 1e verdieping en appartement F bevindt zich op de 2e verdieping).

De appartementen beschikken over 1 badkamer, 1 slaapkamer met bed voor 2 personen en een comfortabele bedbank voor 2 personen in de woonkamer.

prev next

Presentatie Appartement E

Dit appartement bevindt zich op de 1e verdieping, het beschikt over 1 badkamer, 1 slaapkamer met bed voor 2 personen, 1 slaapkamer met 2 bedden elk voor 1 persoon en een comfortabele bedbank voor 2 personen in de woonkamer.

prev next
play

Presentatie Appartement G (Penthouse)

Dit appartement bevindt zich op de 2e verdieping, het beschikt over 2 badkamers, 1 slaapkamer met bed voor 2 personen en 2 slaapkamers met elk 2 éénpersoons bedden.

prev next

Complete accommodatie.
U huurt alle appartementen inclusief alle faciliteiten voor gebruik van uw eigen gezelschap. 

De foto's van de appartementen vind u hierboven.