Lo Scricciolo beschikt over diverse type appartementen.

Op de meeste hiervan kunnen nog 1 of 2 babybedjes bijgeplaatst worden, u kunt deze bij ons huren als u deze optie tijdens het maken van uw reservering aanklikt. De babybedjes zijn niet meegeteld bij het aantal maximum personen.

Alle appartementen beschikken over plafond ventilatoren in de slaapkamers, bed- en linnengoed worden éénmalig bij aankomst gratis beschikbaar gesteld.  U moet wel zelf handdoeken voor het gebruik bij het zwembad meenemen. Bij een bezoek aan de middellandse zee (strand) stellen wij gratis parasols beschikbaar, U kunt gebruik van de wasmachine tegen een vergoeding van €  4,00 per wasbeurt, wasmiddel en wasverzachter zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. 

Toets hieronder uw aankomstdatum, vertrekdatum en aantal personen in, u krijgt vervolgens een overzicht van de beschikbare appartementen in deze periode. 

Vervolgens kunt u eventueel online een reservering aanmaken, wij bieden diverse mogelijkheden om uw aanbetaling en restbetaling te voldoen, via Ideal, Pay Pal of Sepa betaling (Internationale bankoverschrijving)

Verschijnen er geen beschikbare Appartementen?
1. Alle appartementen zijn bezet in de periode van uw keuze.
2. In het hoogseizoen vanaf ongeveer half juli tot eind augustus is aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag en kunt u daarom voor andere aankomst- en/of vertrekdagen dagen niet reserveren via de website.

Wij kunnen in veel gevallen uitzonderingen maken en in dat geval kunt u ons een email sturen met uw gewenste aankomst en vertrekdag en ontvangt u direct een reactie met mogelijkheden en kosten.
KLIK HIER OM EEN AANVRAAG TE VERSTUREN. 

Uitleg pictogrammen: 
personenpng (4, 5 of 6Maximale aantal personen in het appartement         slaapkamerspng  (1, 2 of 3)  Aantal slaapkamers in het appartement