Lo Scricciolo beschikt over diverse type appartementen.

Op de meeste hiervan kunnen nog 1 of 2 babybedjes bijgeplaatst worden, u kunt deze bij ons huren als u deze optie tijdens het maken van uw reservering aanklikt. De babybedjes zijn niet meegeteld bij het aantal maximum personen.

Alle appartementen beschikken over plafond ventilatoren in de slaapkamers, bed- en linnengoed worden éénmalig bij aankomst gratis beschikbaar gesteld.  U moet wel zelf handdoeken voor het gebruik bij het zwembad meenemen. Bij een bezoek aan de middellandse zee (strand) stellen wij gratis parasols beschikbaar, U kunt gebruik van de wasmachine tegen een vergoeding van €  4,00 per wasbeurt, wasmiddel en wasverzachter zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. 


COVID 19 verzekering:
U kunt bij het reserveren kiezen om een annuleringsverzekering af te sluiten, in bepaalde omstandigheden bent u dan tevens verzekerd tegen annuleringen in verband met het Covid 19 virus, U kunt deze voorwaarden vinden op de website van Recreatieverzekeringen.nl (KLIK HIER)

Goedkoop auto huren:

Indien U via onderstaand link (klik op de afbeelding) een huurauto reserveert ontvangt U automatisch 15 % korting bij het reserveren van uw auto, deze korting word rechtstreeks aan U aangeboden door Holiday cars,

Goedkoop auto huren


Toets hieronder bij Zoek en Boek het aantal personen in en de aankomst- en vertrekdag om een overzicht te krijgen  van alle geschikte en beschikbare appartementen in die periode. 

Actuele kortingspercentages zijn alleen van toepassing op de huurprijs en niet op de bijkomende kosten.

Selecteer het appartement van uw keuze, vul het aantal personen in en de aankomst en vertrekdatum, klik vervolgens op "bereken mijn prijs" en u krijgt een overzicht van de totale kosten.

Vervolgens kunt u eventueel online een reservering aanmaken, wij bieden diverse mogelijkheden om uw aanbetaling en restbetaling te voldoen, via Ideal, Pay Pal of Sepa betaling (Internationale bankoverschrijving)