Lo Scricciolo beschikt over diverse type appartementen.

Op de meeste hiervan kunnen nog 1 of 2 babybedjes bijgeplaatst worden, u kunt deze bij ons huren als u deze optie tijdens het maken van uw reservering aanklikt. De babybedjes zijn niet meegeteld bij het aantal maximum personen.

Alle appartementen beschikken over plafond ventilatoren in de slaapkamers, bed- en linnengoed worden éénmalig bij aankomst gratis beschikbaar gesteld.  U moet wel zelf handdoeken voor het gebruik bij het zwembad meenemen. Bij een bezoek aan de middellandse zee (strand) stellen wij gratis parasols beschikbaar, U kunt gebruik van de wasmachine tegen een vergoeding van €  4,00 per wasbeurt, wasmiddel en wasverzachter zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. 

Toets hieronder bij Zoek en Boek het aantal personen in en de aankomst- en vertrekdag om een overzicht te krijgen  van alle geschikte en beschikbare appartementen in die periode. 

Actuele kortingspercentages zijn alleen van toepassing op de huurprijs en niet op de bijkomende kosten.

Selecteer het appartement van uw keuze, vul het aantal personen in en de aankomst en vertrekdatum, klik vervolgens op "bereken mijn prijs" en u krijgt een overzicht van de totale kosten.

Vervolgens kunt u eventueel online een reservering aanmaken, wij bieden diverse mogelijkheden om uw aanbetaling en restbetaling te voldoen, via Ideal, Pay Pal of Sepa betaling (Internationale bankoverschrijving)

TIP:
Normaal gesproken in het hoogseizoen vanaf ongeveer half juli tot eind augustus is aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag en kunt u daarom voor andere aankomst- en/of vertrekdagen dagen niet reserveren via de website.

Wij kunnen in veel gevallen uitzonderingen maken en in dat geval kunt u ons een email sturen met uw gewenste aankomst en vertrekdag en ontvangt u direct een reactie met mogelijkheden en kosten.
KLIK HIER OM EEN AANVRAAG TE VERSTUREN. 

Uitleg pictogrammen: 
personenpng (4, 5 of 6Maximale aantal personen in het appartement         slaapkamerspng  (1, 2 of 3)  Aantal slaapkamers in het appartement