Zwembad en Yacuzzi / Hottub

Ons zwembad is 12 bij 6 meter, het ondiepe gedeelte is 1,2 meter diep en het diepe gedeelte is 2,4 meter diep. Rondom het zwembad bevinden zich voldoende comfortabele ligbedden met kussens. U kunt heerlijk genieten van de zon of een plekje in de schaduw kiezen. Wij beschikken tevens over een ruime yacuzzi/hottub waarin u heerlijk kunt genieten van een warm bubbelbad. Er is tevens een overdekt terras met een poolbar waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van een hapje en drankje tijdens de happy hours.

.

 

Tafeltennis.

Op het complex bevindt zich een overdekt terras met een tafeltennis tafel waar u lekker in de schaduw of op regenachtige dagen een potje kunt spelen U hoeft niets mee te nemen, alle benodigdheden zijn gratis beschikbaar.


Sportpark.

Op loopafstand van het complex bevindt zich het sportpark Campo Sportivo van ons dorp, hier kunt u tennissen, voetballen of een andere sport uitoefenen. Tevens is er een kinderspeelplaats met speeltoestellen aanwezig. Tennisrackets en ballen zijn gratis beschikbaar bij ons.

 

Fitnessen in de buitenlucht.


Vanaf 29-7-2018 nieuw in ons "Campo Sportivo"


U wilt lekker fitnessen in de open lucht dan kan dit vanaf nu ook bij ons. Op het sportpark bevinden zich diverse fitness toestellen, speciaal voor buiten gebruik waarmee u heerlijk in de buitenlucht kunt fitnessen.

prev next

Het complex beschikt over diverse zon en schaduw terrassen en zitjes waar u heerlijk kunt relaxen en tevens uw eigen drankjes, ontbijt, lunch of diner kunt nuttigen.


Montecastelli Pisano ligt midden in het nationale natuurpark "Berignone" en is een perfecte startpositie voor wandeltochten, er zijn verschillende wandelroutes waarbij u kunt genieten van de schitterende natuur en bezienswaardigheden in dit mooie stukje Toscane.

Één van de wandelroutes gaat door de Buche Fiorentine, dit is een natuurlijk kloof van ca. 80 meter diep en deze is aan beide zijden helemaal begroeid met klimop en andere vegetatie. U bevindt zich in een landschap zoals u dat eerder alleen in natuurfilms heeft gezien.U wandelt vervolgens verder en komt uit bij het riviertje Pavone waar u verder kunt genieten van al het natuurschoon of een heerlijke afkoelende duik kunt nemen in één van de bergmeertjes.


Ons dorp ligt in een geothermisch actief gebied, dit wordt gebruikt voor een zeer schone manier van energieopwekking en er zijn tevens natuurlijk warmwaterbronnen in de omgeving. Hierin kunt u een heerlijk warm bad nemen en een wandeling langs de fumarole (stoomgeizers) maken.